Putem învăța aritmetica mintală online? - Soroban™ - Soroban™

Putem învăța aritmetica mintală online?


De foarte multe ori fondatorul școlii ”Soroban„ d-nul Iurie este întrebat de către părinți, dacă există posibilitatea ca copilul să studieze online. Potențialii parteneri, de asemenea își pun întrebarea: există posibilitatea de deveni un bun antrenor, fără a trece cursurile speciale de la școală? La astfel de întrebări dumnealui răspunde categoric – NU. Între timp în mediul online puteți găsi numeroase propuneri cu privire la lecțiile predate prin diverse moduri, cel mai des este utilizat skyp-eul. Numai că pentru a deveni un bun specialist și a face parte din colectivul Soroban, nu sunt destule doar testele trecute online.

Ce prezintă în sine învățământul la distanță?

Studiile online se petrec într-o atmosferă confortabilă pentru orice elev. Lecțiile de la domiciliul relaxează elevul și el crede că nu trebuie să depună nici u efort. Învățătorul din mediul online o să învețe copilul să calculeze oral/în minte foarte repede și nici nu va aștepta să se formeze întreaga grupă.

Iată care sunt beneficiile studiilor la distanță:

  • Nu cheltuiți bani pentru transport;
  • Nu trebuie să frecventați școala care poate fi la mii de kilometri de dumneavoastră;
  • Puteți alege ora cînd vă este comod să face-ți lecții.

Ce puteți câștiga de la lecțiile online?

Lecțiile online se bucură de o mare popularitate, deoarece nici un elev dintr-o provincie îndepărtată nu este predispus să vină la oraș din următoarele considerente: nu va trebui să plătească gazda, nu va trebui să cheltuie bani pe drum. Este destul să dispună de computator și conexiune la internet. Lecția va dura o oră și nu v-a produce nici un discomfort. Așadar, care sunt dezavantajele studierii online?

Dezavantajele lecțiilor online

Pentru a înțelege care sunt dezavantajele urmează să să ne axăm pe subiectul principiilor conform cărora sunt selectați antrenorii în cadrul școlii Soroban. O parte din tot procesul lecțiilor aproximativ (25%) o constituie teoria. Regulat teoria se aplică în practică. În cadrul lecțiilor online puteți doar să vizualizați ceea ce fac alții. Apoi însăși elevul face propriile lecții. În cazul dat, cel care susține examenul urmează să răspundă la întrebările care îi sunt adresate din sală. Lecțiile au loc sub forma de dialog. Recomandările sunt făcute de către alți profesori și antrenori cu experiență în domeniu, precum și de către psihologi atestați.

După cum arată realitatea procesul de studiere la distanță nu asigură educație calitativă, deoarece nici antrenorul, nici elevul nu vor primi destule lecții practice. Trebuie făcută o selectare atentă a antrenorilor care urmează să activeze în cadrul școlii Soroban. În caz contrar, un antrenor necalificat va strica imaginea școlii Soroban.

De exemplu, doi abiturienți au părăsit cursurile fără a primi certificatul. Dar ei din timp au primit permisiunea că pot efectua lecții. Un astfel de antrenor nu poate educa copiii. Sau depistat 24 astfel de abiturienți, care nu pot fi antrenori. Deci, concluionăm că așa abiturienți nu au ce căuta la cursuri.

În caz că nu vor fi făcute aceste alegeri, vor fii cu mai mulți specialiști de calitate proastă, ceea ce nu este convenabil pentru conducerea școlii Soroban. Dacă cursurile sunt predate corect, de către o persoană calificată, atunci lecțiile vor fi interesante și nicidecum nu vor plictisi copiii.

Conducerea școlii Soroban este cointeresată să își mențină reputația. Ia garantează că lecțiile vor fi de o calitate înaltă. Să devii un specialist în domeniul aritmeticii mintale este foarte greu, dar posibil.

Mai citiți despre: Elemente ale intelectului artificiale, care este folosit în cadrul tehnicii Soroban